Integritetspolicy Webshop

Sammanfattning av vår informationshantering

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Denna policy beskriver varför vi samlar in information om dig och hur informationen hanteras, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss.

Get the Gift by Arthy AB är personuppgiftsansvariga i enlighet med dessa villkor och ansvarar för att behandling sker enligt gällande lagstiftning.

Vi samlar in så lite information som möjligt. Vi måste däremot veta vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress samt eventuellt även telefonnummer för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv.

Här kommer en mer detaljerad beskrivning.

·       Information du tillhandahåller när du beställer via GTG
(Namn, kön, ålder, e-postadress, kontaktuppgifter och val av ”intresse” som du själv anger vid ett köp)

·       Transaktionsuppgifter som du anger vid genomfört köp

·       Korrespondens mellan kundtjänst eller våra sociala medier

·       Uppgifter du anger vid tävlingar och enkäter

·       Användarbeteende när du använder vår tjänst

·       Uppgifter lämnade i samband med recensioner

Vilka system hamnar dina uppgifter i?

När du handlar hos oss så går din order igenom flera steg för att vi ska kunna behandla och skicka dina varor till dig;

Vi använder ett system för vår webshop som heter Wecommerce. Det är en databas där våra produkter, våra sidor med text och allt annat du ser i webbshoppen finns samlat. När du lägger en beställning hos oss så sparas den i detta system.

I beställningen finns information om vilka produkter du köpt av oss, faktureringsadress och den adress vi ska skicka varorna till.  Det är från detta system som du får e-postmeddelande om att vi mottagit din order.

När din beställning gått igenom skickas den till vårt affärssystem och Klarna för att knyta ihop lager, orderhantering, logistik, fakturering och bokföring. Det är bara vi, Klarna och affärssystemets tekniker/konsulter/involverad personal som har tillgång till systemet och ingen bearbetar dina uppgifter utom vi.

Customer Relation Management System (CRM)

Vi använder ett separat CRM, för säljaktiviteter, kampanjer och marknadsföring. Det är bara vi på GTG som har tillgång till den informationen.

Dina mail till oss

Vi använder Microsoft Outlook office365 för vår kundservice-mail. Vi sparar all korrespondens för att snabbt kunna ge svar om liknande ärenden skulle återkomma, vilket är vanligt. Du har rätt att begära att vi raderar korrespondensen, kontakta oss på  info@getthegift.se

Hur länge använder vi informationen?

Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna kommunicera med dig om din order eller eventuella förfrågningar. 

Varför sparar vi information?

·       För att vi ska kunna tillhandahålla de produkter och tjänster du beställt

·       För att vi ska kunna kommunicera med dig och hålla dig uppdaterad om nya produkter och tjänster

·       För marknadsföringsändamål, däribland för marknadsföring via post och email. 

·       För att analysera  och gruppera present utifrån de val av personlighet ni angivit.

·       Av bokföringstekniska skäl, vi behöver kunna redovisa underlag för skattemyndigheten.

Hur länge sparas informationen?

Vi sparar informationen endast under den tid som vår affärsrelation gäller och två (2) år efter att avtalet avslutats, med hänsyn till gällande lagstiftning. Enligt bokföringslagen måste viss data sparas i 7 år.

Du har rätt att begära att få dina data rättade, raderade eller begränsade (rätten att bli bortglömd). Kontakta i så fall info@getthegift.se

Information till andra aktörer

Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan. Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag eller domstolsbeslut.

Cookies

Denna webbplats använder cookies. Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.

Cookies är små textfiler som kan användas av webbplatser för att göra en användares upplevelse mer effektiv.

Lagen säger att vi får lagra cookies på din enhet om de är absolut nödvändiga för att kunna använda den här webbplatsen. För alla andra ändamål krävs ditt medgivande.

Denna webbplats använder olika typer av cookies. Vissa cookies placeras ut av tredjepartstjänster som visas på våra sidor.

Du kan ändra eller dra tillbaka ditt samtycke till cookie-förklaringen på vår webbplats.

Läs mer i vår sekretesspolicy om vilka vi är, hur du kontaktar oss och på vilket sätt vi behandlar personuppgifter.

Ange ditt samtyckes-ID och datum för när du kontaktade oss gällande ditt samtycke.

Ditt samtycke gäller för följande domäner: getthegift.se

Dina rättigheter och val

·       Du har själv möjlighet att ändra dina personuppgifter i ditt Webbshops-konto.

·       Du kan när som helst begära att vi rättar uppgifterna om dig om de skulle visa sig vara felaktiga eller inaktuella.

·       Du har rätt att begära att vi raderar dina personuppgifter (Rätten att bli bortglömd)

·       Du kan när som helst invända mot att dina personuppgifter används för direktmarknadsföring, automatiskt beslutsfattande eller profilering.

·       Du har dessutom rätt att en gång per kalenderår kostnadsfritt få veta vilka av dina personuppgifter som vi hanterar. Din skriftliga begäran skickas till postadressen nedan och måste vara undertecknad av dig personligen.

Om du anser att dina rättigheter inte respekteras av oss får du gärna kontakta oss på info@getthegift.se eller Datainspektionen www.datainspektionen.se/in-english/contact-us/

Radering av personuppgift

Vi behandlar din begäran i enlighet med de förpliktelser vi har i enlighet med svensk lagstiftning.

Har du frågor så är du välkommen att kontakta oss på info@getthegift.se

Vi hoppas att du i och med detta känner dig trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter och vill fortsätta använda vår webbplats.

Dataskyddsansvarig

Emelie Arvestål är dataskyddsansvarig för GTG Mailadress  emelie@arthy.se

GET THE GIFT by Arthy AB 559315-9345 är ansvarig för att denna policy följes.

Barn

Vår sajt är inte avsedd för, och bör inte användas av barn under 18års ålder. Vi samlar inte medvetet personuppgifter om barn under 18 års ålder

Köpvillkor

GET THE GIFT by Arthy AB. (GTG)
Organisationsnummer: * 559315-9345

Adress:
GET THE GIFT by Arthy AB
C/O Arthy AB
Kungsgatan 54A
753 21 Uppsala

Priser:
Med undantag från uppenbara felskrivningar så gäller de priser och fraktkostnader som anges på webbsidan. Priserna anges inklusive mervärdesskatt.

Betalning:
Vi använder oss enbart av Klarna som betalmetod i nuläget.